Top Ad unit 728 × 90

Abang Hebat Diranjang

hebat diranjangRamai di kalangan lelaki masa kini lebih bersikap angkuh keatas pasangannya, iaitu tidak mahu mempersoalkan tentang kelemahan diri sendiri. Nyata dan jelas bahawa bentuk fizikal dan saiz bukanlah ukuran aset berharga bagi kaum lelaki sekiranya tewas di ranjang.


Banyak yang sudah kita dengar dan lihat dimana berlakunya perpisahan serta penceraian berpunca daripada ego seseorang lelaki yang tidak mahu mengerti tentang rahsia kehebatan yang dianugerahkan oleh Tuhan. Rahsia yang teristimewa buat kaum lelaki.


Kebanyakkan kaum wanita tidak mengutamakan paras rupa dan fizikal seorang lelaki sebaliknya hebat diranjang adalah permata yang paling berharga buat mereka.


Bukan hendak menunding jari atau menyalahkan kaum lelaki dalam kehidupan permainan diranjang, tetapi buktikan hebatnya kita dimata kaum HAWA. Wahai lelaki kita mantapkan tenaga batin dengan memahat kata kunci ini,
 1. Keras Seperti Besi

 2. Tahan Lama Bak Berlian

 3. Beraksi Bagaikan Pendekar


Dan bersedialah wahai kaum lelaki sekiranya sidia  membisikkan....
Abang bukan setakat gagah pada zahir… tapi batin pun hebat. 3 lautan dalam diharungi tanpa henti masih tetap tegap dan teguh berdiri. Sayang abang buat selama-lamanyaAtau mungkin ini juga…
Terima kasih wahai Abangku Sayang. Abang memang hulubalang terbilang. Setiap kali bersama, daku pasti puas bukan kepalang.Wahai kaum lelaki gegarkan rahsia kekuatan kita dimata kaum wanita. Ketahui rahsia menjadi suami idaman isteri dengan membaca blog ini. Anda digalakkan bookmark blog ini dengan tekan butang Control + D atau masukkan email anda dibawah untuk menerima update terus ke email anda.

Abang Hebat Diranjang Reviewed by Shafi on Tuesday, February 15, 2011 Rating: 5

7 comments:

 1. Catatan/nota anda adalah positif dan saya hargai statement yang bagus seperti ini. Lucah bukan matlamatnya tetapi bahan yang berunsur kebaikan adalah digalakkan.

  ...pembaca prihatin..

  ReplyDelete
 2. barang yang baik patut dihargai.

  ReplyDelete
 3. menjadi pendekar sejati di ranjang memang menjadi idaman semua lelaki ..

  ReplyDelete
 4. Yg mcm ni la i nk dgr dri mlut isteri.

  ReplyDelete
 5. Sgt memerlukan.

  ReplyDelete

All Rights Reserved by SeniCinta © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.