Top Ad unit 728 × 90

11 Titik Ghairah Wanita

titik ghairahSuami hanya menyentuh di daerah sekitar dada dan paha? Aduh, dia wajib baca tulisan ini.


Wanita mempunyai banyak titik ghairah yang wajib dieksplorasi bukan hanya sekitar wilayah dada sahaja. Tangan dan kaki, jika disentuh secara tepat akan menghasilkan sensasi tidak terkata!


Sebenarnya, from head to toe, itulah wilayah peka wanita, sayangnya banyak laki-laki yang tidak mengetahui hal itu. Sebahagian besar lelaki cepat menginginkan pasangannya berbaring di tempat tidur dengan kaki terbuka lebar dan meninggalkan bahagian tubuh lain. Kuno sekali!


Inilah saatnya lelaki fokus pada bahagian tubuh pasangan yang selama ini mungkin diabaikan. Minta si dia melakukan sesuatu yang berbeza kali ini.


Jika dia belum tahu wilayah mana yang peka terhadap sentuhan, tunjukkan saja tulisan ini padanya. Selamat mencuba!


Kepala


Minta pasangan menggunakan hujung jari dan tengah-tengah jari untuk mengelus pelipis anda. Kemudian, gunakan tangan untuk memainkan rambut sebelum dia menggunakan hujung jari untuk membelai kepala. Lakukan perlahan-lahan. Rebahkan kepala anda di pangkuan sementara dia melakukan urutan untuk bersantai dan reaksi yang apresiatif.


Leher


Tidak masalah menggunakan tangan atau mulut. Sebahagian besar wanita menyenangi saat pasangan mengeksplorasi bahagian leher, baik dengan mengelus, mencium atau mengecup ringan. Ciuman dan kucupan daerah sekitar leher dijamin menghasilkan sensasi luar biasa.


Punggung


Minta pasangan mengucup mulai rambut kepala sehingga ke punggung sementara tangan merangkul pinggang.


Paha


Minta pasangan mengskplorasi paha bahagian dalam dan luar, serta menghindari organ genital, dengan tangan atau mulut. Jangan cuba menggigitnya. Kucup daerah antara labia luar dan kemudian selesaikan sampai paha bahagian atas dengan lidah.


Belakang Lutut


Anda telentang, angkat kaki, sandarkan di tubuh pasangan. Minta dia menyelusuri lutut bahagian dalam. Cium dan kucup perlahan-lahan daerah tersebut dan sekitarnya.


Tangan


Pegang tangannya dengan telapak saling berhadapan dan gunakan kedua jari untuk meraba telapak tangan dengan lembut. Minta dia meraba seluruh permukaan tangan anda. Letakkan jari tengah di mulut pasangan dan hisap perlahan-lahan. Lakukan hal yang sama terhadap suami anda.


Pergelangan Tangan


Pegang tangan dengan telapak tangan berhadapan, dan gunakan hujung jari untuk menyelusuri pergelangan tangan. Setelah beberapa minit mengelus, gunakan bibir, gigi dan lidah untuk mengucup dan gigit perlahan-lahan bahagian dalam pergelangannya.


Telinga


Sampailah ke telinga dan bisikkan sesuatu seperti, “malam ini adalah malam milikmu". Minta dia mencium bahagian atas telinga, gigit perlahan-lahan. Jangan terlalu keras nanti akan sakit!


Perut


Minta si dia memeluk pinggang anda dengan kedua tangan dan hirup aromanya ketika hidung dekat dengan perut pasangan. Minta dia mencium perut dari hujung satu ke hujung yang lain, dan secara tiba-tiba biarkan lidah menjilatinya.


Pergelangan kaki


Tak peduli Anda tengah bercinta atau memulai foreplay, tempatkan pergelangan kaki di bahu pasangan. Minta dia menyentuhnya. Elus salah satu dengan tangan dan cium dari satu sisi ke sisi lain.


Kaki


Minta si dia mengelus atau memijat ringan dengan minyak pijat atau krim. Oleskan di telapak kaki, perlahan-lahan naik ke ibu jari kemudian ke tumit.

11 Titik Ghairah Wanita Reviewed by Shafi on Saturday, March 05, 2011 Rating: 5

43 comments:

  1. sypaling suka isap buah dada isteri sy krana ia sgt best nnikmat dua psgn suamiisteri titik ghairah sambil ciuman berahi thanx gud info this

    ReplyDelete
  2. Sy suka main dgn amoi,boleh pancut dalam mulut..

    ReplyDelete
  3. Titik paling penting yg tak disebut....bijik kelentit dan G-spot. Bila digentel, pasti merengek
    dan klimaks punyee!!

    ReplyDelete
  4. isap n sedut2 nikmat bijik kelentit... mesti terangkat...

    ReplyDelete
  5. saye suka jilat pntat dan prmpuan isap kote dan jilat jubo..tue yg paling best skali..cube lh

    ReplyDelete
  6. bgus la info cmni leh tambahkan ag skill hehe harap2 dpt la bt 7-8 round ag mlm ni hehe...

    ReplyDelete
  7. paling saya suke isap kepala konek my hubby pastu main hujung lidah kat lubang kencin dia hehe tu yg paling dia suke tau..xcaya cube tes buat masti suami2 mnjerit kesedapan hehe

    ReplyDelete
  8. sy suke isap buah dada isteri sy & biji kelentit dye.. mmg besar tetek dye. tu yg sy suke.. & suke bila hisap konek sy.. main ngan konek sy.. pergh. nikmat.. <3

    ReplyDelete
  9. sy suka suami main kelentit..sedap x terkata!

    ReplyDelete
  10. Yg paling nyaman hisap puting susu , jilat & hisap biji kelentit org ppuan.Pasti x tentu arah pnya.....

    ReplyDelete
  11. saya x kawin gi,xp sya nk wt psediaan...tkut firstnight fail...bak kta org kdah isteri xpuas laki pancut awal...hahaha...

    ReplyDelete
  12. penah cuba curi2 raba n gentel puting pompuan masa die tido...tetiba pompuan tu sedar dan terus peluk saya...t'paksa puaskan dia klu x dia jerit sy molest die.

    ReplyDelete
  13. sya suke bila suami cium leher... and lg x ingat dunia bile dia mengancak..bagi wnita yg nk klimaks tp x dpt,cobala dgn anda di bwah n fkir tntang pkara2 yg buat anda ghairah.gerenti kuar air pnye...suami mengancak memang sedaaaap!

    ReplyDelete
  14. info ni kutuk suami kuno konon...apa daaa punya info...ni std semua org akan buat, tp lama2 xbuat ler sbb basi.. mcm ketam ajar anak jln lurus.. dah tu time knon semua atas katil jer...mana lak tips sewaktu jln2 ronda2 di depan public.. suami isteri baru lah bahgia terangsang selalu...

    ReplyDelete
  15. banyak2 benda yang paling syok dalam sek tukar bini. dia punya oom datang balik uuuuu....

    ReplyDelete
  16. bg yg ppuan lh ea...nk tnye ckit...mcm mne plk ble ppuan to dtg bulan...laki nk suh klur kn air mani die...ppuan wat pe ar??????

    ReplyDelete
  17. Hasliza binti IsmailJanuary 30, 2012 at 7:12 AM

    Saya hadapi masalah, saya kalau mengadakan hubungan sex, suka suami jilat kelentit, suka kalau suami sedut lama lama kelentit n jolok ngan lidah dalam lubang, mcm dalam video, tapi suami saya tak minat, bila nak jer.. gentel ngan jari, pastu terus naik atas, tak romantik lansung.

    ReplyDelete
  18. Saya suka main skill 69. Wanita diatas dan saya kat bawah, pastu tukar, dia bawah saya pula kat atas. kalau play saya mesti minimum 2 jam baru pancut. Kalau rasa nk pancut awal, saya tahan(berhenti sekejap) pastu dayung lagi.

    ReplyDelete
  19. untuk mencapai nikmat sepenoh nya mesti pancut dekat dalam bila dah terasa nak pancut seboleh boleh nya lagi tekan kedalam supaya waktu pancut jangan terlepas tepi bibir nanti tak puas bila terasa basah dan penoh dalam pantat itu lah datang seronok nyadisamping jilat pantat dan isap tetek. Saya lebih suka gaya macam ini

    ReplyDelete
  20. Saya sememang nya suka jilat pantat sebab bau pantat itu pun merangsang kan nafsu

    ReplyDelete
  21. tak tau apa masaalah nya tu sepatut nya jilat lah pantat dulu bagi saya bau pantat tu sememang nya terangsang nsfsu

    ReplyDelete
  22. Semua orang tak pandai tentang sex nie antara kita bila bersetubuh mesti saling berterus terang nak buat macam mana untuk mencapai kepuasan

    ReplyDelete
  23. i like 2,tp sekarang tengah merancang...so pancut luar ajerlah....

    ReplyDelete
  24. suke gak glat ,sedut n ggit entit wf...

    ReplyDelete
  25. wow..kuatnye main...banjir kolam tuh....

    ReplyDelete
  26. guys,cube wt pasangn k0rg klimaks dgn cara ne: istri baring(bukan mniarap) d atas suami dlm kdaan zakar dlm faraj kmudian gentel klentit istri ikut rntak yg sesuai smbil sblah tgan d puting.memang bes sgt2.gerenti istri k0rg mrengek xingt dunia smp klimaks.rasakan kemutan farajnye!k0rg pn pncut!

    papa suami paling hebat!mmuah!

    ReplyDelete
  27. betul tu. selalu buat begitu di kepala konek dia. jilat2 di hujung lubang koneknya. kalau mau dia lebih menjerit kesedapan hisap dgn kuat di kepala koneknya. terasa bagai di kemut. pasti si abg suka.

    ReplyDelete
  28. Terbaik tu...

    ReplyDelete
  29. Boleh cara lain yg lebih berkesan... kerap usaha....

    ReplyDelete
  30. Boleh juga tu...bestkan...

    ReplyDelete
  31. Best tu dpt main lama dgn u ni...

    ReplyDelete
  32. Ada tak kalangan org perempuan suka lelaki cium tapak mereka, jilat , geget sedap di tapak kaki?

    ReplyDelete
  33. sabar2 je la org dsane,bg suami 2 mase n slow talk 2him....ckp je pd suami ape yg awk nak.....selamat mencube....

    ReplyDelete
  34. Sy suke bile lelaki start dgn raba2 sy. Ramas tetek sy dn masukkan jari dia dlm mulut sy.lps 2,start cium mulut main lidah. Sedapppppppp.rasa sy dmanjakn.lps 2 baru la bole extreme sikit

    ReplyDelete
  35. suka jilat tapi blh ker.. sapa yang x dapat jilat blh i jilatkan hahaha.

    ReplyDelete
  36. Saya setiap malam mesti nak hisap dan jilat suami saya punya bird-bird. bila jadi besar batang itu, saya lagi suka .... suami saya pun suka hisap my susu, sometimes gigit saya, tapi saya enjoy dan suka.....when dia ada something keluar from bird-bird, saya suka pergi jilat dan makan.... wow, sedap ya, saya dengar memang baik untuk wanita skin..... saya suka my suami bird-bird, wow , setiap hari saya menanti-nantikan.... hisap n jilat....

    ReplyDelete
  37. En Kassim biasa tukar2 isteri ke? tentu best kan.....nak jugak mencuba

    ReplyDelete
  38. Sy memang suka sgt buat mcm yg awk suka tu..

    ReplyDelete

All Rights Reserved by SeniCinta © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.