Top Ad unit 728 × 90

Butea Superba & Khasiat

butea superbaHerba Butea Superba adalah penambah tenaga seksual lelaki yang terbukti keberkesanannya. Butea Superba sangat sesuai digunakan untuk mengubati mati pucuk, lemah syahwat dan kurang daya ereksi. Pengambilan secara teratur boleh membantu mengubati kekurangan tersebut.


Ianya dapat menyelesaikan masalah lemah tenaga syahwat bagi lelaki dengan pantas & mudah. Butea Superba merangsang aliran darah dan membantu meningkatkan & mengekalkan tekanan aliran darah ke dalam pembuluh darah zakar sewaktu zakar terangsang.


Jika diambil secara yang ditetapkan dan terus-menerus dalam satu tempoh yang disyorkan, peningkatan aliran darah ke pembuluh darah zakar akan menyebabkan ianya mengembang dan seterusnya menjadikan saiz zakar & stamina bertambah dan lebih daya tahan.


Sumber dari tumbuhan jenis menjalar dan melilit di pokok-pokok besar. Setiap cambah mempunyai 3 helai daun, bunganya berwarna oren/kuning. Tumbuhan ini mempunyai akar yang sangat panjang dan hanya boleh didapati di kawasan utara & timur Thailand. Di bahagian akar & teras ialah di mana khasiatnya terkandung: menambah dan mengembalikan kekuatan seksual lelaki.


Butea Superba didapati dari tumbuhan Red Kwao Krua yang terkenal di Thailand. Tumbuhan herba yang sangat berkhasiat dan sesuai sekali sebagai tonik & mengembalikan kekuatan seksual lelaki.

Butea Superba & Khasiat Reviewed by Shafi on Thursday, March 03, 2011 Rating: 5

6 comments:

 1. ada cawangan d sabah ke?

  ReplyDelete
 2. abu: tiada tuan. maaf.

  ReplyDelete
 3. Nak beli di mana?

  ReplyDelete
 4. tolong lah org susuh ini , mana nak dapat ubat kasih kuat balik. mati tak, tapi lemah aja.tapi rasa nak main lagi,nafsu ada,tapi..... tenaga dah habis. tolong lah ya, pada sapa sapa yg tahu. email saja. moga tuhan beri pahala kepada kamu kerana membantu org susah.

  ReplyDelete

All Rights Reserved by SeniCinta © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.