Top Ad unit 728 × 90

5 Rahsia Seksual Isteri Yang Perlu Anda Tahu


Untuk panaskan lagi suasana hubungan seks, anda perlu tahu rahsia mengenai isteri anda di bawah.

Minda adalah organ seks terbesar wanita

Jika anda mahu merangsang isteri anda, anda mulakan dengan merangsang emosi dia. Isteri anda berkahwin dengan anda bukanlah kerana dia terpikat anda secara fizikal tetapi dia terpikat pada anda secara emosi. Jika anda berjaya merangsang emosinya untuk lebih mencintai anda, dia akan akan lebih terangsang apabila melakukan hubungan seks.

Seluruh tubuhnya boleh di rangsang

Bagi wanita, seluruh tubuh mereka adalah organ seks iaitu mereka boleh terangsang jika anda menyentuh mana – mana bahagian badan mereka ketika anda sedang melakukan hubungan seks. Namun, bagi setiap wanita pasti ada bahagian yang boleh memberi rangsangan tambahan apabila di sentuh.

Wanita sangat sukakan foreplay

Bagi wanita tiada beza hubungan persetubuhan dan foreplay. Mereka tidak kisah asalkan mereka datang inzal ketika harunginya. Oleh itu, suami perlu pastikan si isteri mendapat puncak klimaks terlebih dahulu walau apa cara pun atau langkah yang sepatutnya.

Wanita lebih suka anda menewaskan mereka dengan rabaan dan sentuhan yang penuh dengan kasih sayang dari zakar anda 

Hubungan seks melibatkan keseluruhan aktiviti emosi dan fizikal. Isteri anda lebih suka jika anda tewaskan mereka melalui hubungan yang penuh dengan kasih sayang. Ramai suami silap menafsirkan kemahuan isteri. Seks bukanlah segalanya dan suami perlulah memahami situasi ini. Letakkan seks pada tempat kedua, dahulukan dengan penuh emosi dan kasih sayang.

Wanita suka jika anda mengawal hubungan kelamin

Wanita sangat suka jika anda beraksi dengan agresif ketika mengadakan hubungan seks. Walaupun mereka suka anda jadi ketua, mereka juga mahukan anda menerima respon yang mereka beri ketika hubungan seks berlangsung. Saling berbalas tindakan adalah perlu bagi penerimaan kedua-dua pihak.

5 Rahsia Seksual Isteri Yang Perlu Anda Tahu Reviewed by Shafi on Sunday, April 15, 2012 Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by SeniCinta © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.